Yuuki Academy

Privire de ansamblu

  • Fondată la data mai 20, 2024
  • Industrii Educație
  • Joburi publicate 0
  • Vizualizări 23
  • CUI companie *

Descrierea companiei

Yuuki Academy  – unde descoperirea sinelui și transformarea devin realitate pentru femeile din întreaga lume! În inima noastră, misiunea este clară și puternică: să schimbăm viețile a peste 10.000 de femei, să le ghidăm către conștiență sporită, fericire autentică și conexiune profundă cu sinele lor, astfel încât să-și atingă potențialul personal și profesional în moduri neînchipuite.

Fondatoarea acestei academii de autodescoperire este Axenia BOT, o forță în lumea dezvoltării personale. Autoarea programelor noastre, Axenia este mai mult decât un mentor – este o inspirație vie. Ea a traversat drumuri dificile, ieșind dintr-o relație toxică de 15 ani, dar transformându-se într-un far de lumină. Cu zeci de afaceri lansate și experiența călătoriilor în 35 de țări, inclusiv decorarea unei nunți pentru un milionar, Axenia își împărtășește acum cunoștințele și înțelepciunea dobândite pentru a aduce bucurie și împlinire în viețile altor femei.

Aici găsești pagina de Instagram al Axeniei: https://www.instagram.com/axenia_life/

La Yuuki Academy, nu doar că îți oferim instrumentele pentru a-ți construi viața visată, ci și comunitatea și sprijinul de care ai nevoie pentru a face acest lucru cu încredere și curaj. Aici, vei găsi programe personalizate, resurse valoroase și o comunitate de femei puternice și inspirate, toate unite de dorința de a trăi o viață autentică și plină de satisfacții.

Haide să începem împreună această călătorie extraordinară către autodescoperire și împlinire!