SPORT VISION TRADING SRL

  • Mun. Bucuresti, Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr.29A, Cladirea Afi Tech Park 2, et.6, Sector 5

Privire de ansamblu

  • Fondată la data mai 24, 2024
  • Industrii Comerț
  • Joburi publicate 3
  • Vizualizări 35
  • CUI companie RO33878190

Descrierea companiei

Sport Vision a fost infiintata in 1996, iar in prezent este lider in vanzarile de incaltaminte, imbracaminte si echipamente sportive din regiunea Balcanilor, operand in 13 tari precum: Serbia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Croatia, Slovenia, Albania, Bulgaria, Grecia si Romania. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: NIKE, ADIDAS, UMBRO, REEBOK, CHAMPION, CONVERSE, ELLESE, PUMA, SERGIO TACCHINI, CARRERA, KARRIMOR, SLAZENGER și multe altele. Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte și echipamente sportive. Prețurile competitive sunt în concordanță cu modelul nostru orientat spre promovare.

Grație conceptului clar și bine organizat, clienții noștri pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu foarte prietenos și profesionist. Sloganul nostru este: ‘We are a team and we stand behind it’!

Misiunea Sport Vision este sa dezvolte si sa puna in aplicare practici responsabile de afaceri care sa asigure succesul financiar si sa aduca o contributie pozitiva societatii si mediului. Prin raspunsul rapid la solicitarile pietei si atitudinea profesionala fata de consumatori si fata de parteneri, Sport Vision este cunoscuta drept o companie de incredere ce investeste activ in dezvoltarea sportului si in tinerii sportivi. De asemenea, se caracterizeaza prin flexibilitate, profesionalism si strategie de dezvoltare dinamica, precum si prin concentrarea eforturilor pe piata de branduri celebre.

Daca sunteti in cautarea unei cariere in retail, daca va plac sneakersii, daca va doriti o crestere profesionala sigura, daca va plac provocarile, atunci SPORT VISION este destinația dumneavoastră.